Pages

Saturday, November 3, 2012

perjuangan harus di teruskan



Assalamualaikum w.b.t.
salam sejahtera dan salam 1 malaysia

Rasa lama gila aku tak buka blog ini agak-agaklah dah 3 bulan kot tak ushar blog ini
adoyaii bukan apa rasa malas betullah nak post entahlah tak ada idea langsung
rasa macam lemah jer semangat tulah masa sebelum periksa haritu macam2 idea datang 
nak tulis dekat blog ini sampaikan sanggup tak buka kerana semata2 periksa awesome .Sekarang dah lepas periksa macam harem jer semua idea hilang pegi macam tu jer ke laut mana entah huwaa APTB. abaikan..

Sebenarnya tujuan aku tulis blog ini ada sebabnya yang penting harus aku postkan khas buat someone yaitu kakak aku Atiqah bte Ahmad yang baru saje balik ke mesir balik setelah tinggal 3 bulan dekat sini bersama dan kini dea mula pegi T_T tinggalkan kami sekeluarga harap lepas ini iqa buat yang terbaik dalam perjuangan masa depan jangan menyerah dan mahupun berputus asa belajar leklok dekat sana dan ingat  buat ummi,yah bangga  okey caiyok2 haha sekian.



ok kat bawah ini ada sedikit sebanyak gambar ketika KLIA hantar akak pulang ke mesir..
sorry ler bro tak boleh upload gambar banyak2 okey peace u all ...













P/S:Mungkin pasni aku akan rajin2 post benda2 dekat blog ini ok tengah semangat ini okey bye.. :D



...Terima Kasih Kerana Sudi Membaca...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reservedhttp://firdausf26.blogspot.com/