Pages

Tuesday, April 10, 2012

Termenung...

assalamulaikum semua.,hari ini ialah hari rabu bersamaan dengan 11 april ini bermakna seluruh rakyat malaysia akan cuti sempena hari pertabalan Yang di pertuan Agong,Tunku Abdul Halim Muadzam Shah kan3.Sebenarnye beberapa hari lepas memang aku nak bwt sesuatu post kat blog ku oleh kerana mase ta mengizinkan jadi ta dpt la sebenarnye aku malaz dan buzy sangat2 dengan program sekola sebab minggu ini di sekola aku ade minggu bahase arab jdi buzy skit pastu balik jer rumah nak kena bwt kerja sekola dan cam2 lar memang ta de mase . Sebaik hari ini cuti jdi bole la aku berfacebook,berbloging dan sewaktu dengan nya.hehe
Aku ta tahu la kenapa dengan kehidupan ku sejak kebelakang nie macam ta terurus,kelam kabut jer hurm entah la makan pown cam tiada selera jer pastukan selalu termenung sorang2 adoyaii dekat skola adala sorg kwan nie tgur oiyy daus ko termenung dekat sape tu?.ouh nie tentu termenung kan dekat si dia nie kan hehe name(secret) haha aku pown balas kate2 tu ekk ta de pape la aku tengah pkir mase depan aku nie ceh pandai aku cover haha.
Ape pon memang betol aku pkirkan mase depan aku ape yang terjadi pada 10 tahun akan datang pada diri ku ini aku pown ta tahu semuanya hanya allah yang tahu manusie hanya merancang jer tapi allah yang menentukan segala2 nyekan walaupon mase demi mase dan waktu demi waktu akan pasti bergerak akan ku lalui nya dengan manfaat 1 jer harapan ku berharap pasni dapat ku balas jasa baik ibu bapaku dan ku ingin berjaya dalam kehidupan ku. (ayat aku memang mcam skema jer kan tapi peduli ape orang nak kate asal kan niat ku memang ikhlas)



termenung dan termenung (>,<)




...Terima Kasih Kerana Sudi Membaca...

4 nasihat :):

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha base jer..,nice blog u..,jgn lupe follow blog i okey
      (>,<)

      Delete
  2. jgan sedeyh2 yea..hehe
    saye baru dlm dunia blogging nie..jemput jom ! =)

    http://noridayumohamad.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm2..,kite ok jer..ok insyallah kite follow blog u..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reservedhttp://firdausf26.blogspot.com/