Pages

Sunday, December 18, 2011

follower ku bertambah

as salam kepada smua blogger hari nih aqu gembira sangat2 sebab follower aqu dah bertambah dari 13 follower jer dulu dan skang dah 93 follower syukur alhamdulilah semua berkat aqu masok segmen ini apa pon segmen ini  dah berakhir so kepada yang ta sempat masok tu jangan bersedih tau mungkin nanti ada lagi kot ala tunggu je la ok warga blogger ;) dan di kesempatan ini aqu juga nak cakap sesuatu benda kat semua warga blogger ta kira tua ka muda ka bujang ka dah kahwin ka siapa2 jer la asal kan ada blogger tolong la jadi follower tuan punya blogger ini dia kawan baik aqu dan kita orang memang kawan rapat sangat2 (BBF).
Aku sekarang dah ada hobi baru korang nak tahu apa? rasa2 korang apa hobi baru aqu?entah la korang pon ta dapat nak teka kan adoyaii. Ok la aqu bagitahu hobi baru aqu nie memang best+seronok+suka2 je apalagi klu bukan adobe photoshop jeng3 best la macam2 boleh buat tau boleh membuat text,membuat gambar menjadi transparent dan macam2 lagi.Aqu nak berterima kasih kepada HAFIZZI AZIZ kerana banyak aqu belajar kat blogger dia cara tentang edit gambar dengan menggunakan photoshop al maklum la aqu bukan pandai guna benda alah tu pon masih newbie lagi belom pro ta la cam orang2 lain tu dah pro.blogger dia memang lawa+smart memang top gila la blogger dia apa pon memang buat aqu terpegun la dengan blogger dia lawa sungguh la..haha cam tu la :).
ok akhir sekali aqu ada sesuatu nak tunjuk kat korang semua aqu ada edit gambar pakai photoshop s4 edit sendiri ini tau ta tahu apa kata korang nanti apa pon see je la.








ini la dia aqu edit gambar guna photoshop biasa jer kan ta cam korang semua lawa2 >,<
               
                                                   


...Terima Kasih Kerana Sudi Membaca...

2 nasihat :):

  1. photoshop ni best tau... lagi2 kalau kita da tau guna sumer icon2 dalam tu...
    apa yg u edit tu ok...tapi ble tingkat kan... kalau ble guna la font yg berbeza... tak best la guna font yg dah ader kat word...
    try download kat google... search 'font download' banyak kot...
    anyway nice to meet u

    ReplyDelete
  2. btol2 mmg best..,ouh patut la tngok font kt dlm photoshop nih kurang menarikkn.,ok tq very much bgi kite mklumt tntng psal font nih.kite pon ta fikir nak download kt internet nih.apa pon lucky to meet u gak ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reservedhttp://firdausf26.blogspot.com/