Pages

Monday, July 9, 2012

Letak icon cute dalam post entry

Tutorial ini aku buat atas permintaan seseorang yaitu Aiman
ok korang semua pon boleh ikot step by step ouke!!

1.Log in > Dashboard > New post > EDIT HTML


2.Korang boleh dapatan icon comel SINI

3.Lepas dah cari tu,korang copy HTML Code icon yang korang cari tadi tu dan pastekan di ruang
post entry Edit HTML.

faham tak ?? kalau tak faham tengok contoh di bawah ni




klik untuk pembesaran

klik untuk pembesaran

Simple jer kan kalau jadi like kalau tak jadi komen ok!!!


...Terima Kasih Kerana Sudi Membaca...

0 nasihat :):

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reservedhttp://firdausf26.blogspot.com/