Pages

Friday, July 13, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Melaka

Assalamualaikum
selamat kepada sejahtera semua para blogger jom same2 kite
sertai segmen dibawah ni :)



klik banner untuk sertai

mangsa tag: Aiman Ghazali



...Terima Kasih Kerana Sudi Membaca...

23 nasihat :):

  1. hai firdaus tq join segmen ayu..t ayu list dari melaka ya ;-)

    ReplyDelete
  2. are_lin@yu||Sama2 akak dan terima kasih gak sruh saye join segmen ni ^ ^

    ReplyDelete
  3. hi org mlke..sy org perk..follow sini erk...=)..btw..kg sy dkt melake ..masjd tnh..tahu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh masjid tanah tahu2..,okey kg saye lak kt padang temu...

      Delete
  4. Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,
    btw sy follow awak yea :)
    jom ke blog sy plak. heee (:

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  7. As'salam firdaus,

    sebelum tu nk tnya melaka tang mana? hihi
    jom jln blog shima

    salam dr Muo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm shima,

      melaka kat padang temu..
      thankz singgah blog kite..

      Delete
  8. hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. eyeee nurulpun de melaka

    jam pakat singgah blog
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    nurul follow kay

    ReplyDelete
  10. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  11. hai orang Melaka, ni orang Kedah datang melawat :)

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  14. sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    lama Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  16. Hai, selamat bersegmen..

    http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  17. salam kenalan dan salam ramadan dari chik as

    http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  18. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  19. singgah follow sini dr segmen sama.. hii, kita org perak ;)

    ReplyDelete
  20. Hye orang Melaka negeri bersejarah !

    Dari Selangor dating terjah sini..:)

    http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reservedhttp://firdausf26.blogspot.com/